I den här bloggen kommer vi berätta om allt kul som händer här på Brightsales. Vi kommer även att dela med oss av branschnyheter, nya forskningsrön och kanske ett och annat tips för dig som jobbar med försäljning. Lite allt möjligt alltså. Välkommen.

Brightsales hjärta BEN

Säljbolaget Brightsales går in som delägare i affärsnätverket BEN (Business Event Network) fr.o.m årsskiftet. Det Stockholmsbaserade nätverket har under 2015 ökat storslaget i både nätverksgrupper, antal engagerade medlemmar och återkommande evenemang och ser nu en god utvecklingsmöjlighet i samarbete med det säljintensiva bolaget Brightsales som är en av de starkaste aktörerna i Sverige inom prospektering och säljutbildning.

– Framtiden ser spännande ut. Vi ser BEN som en pusselbit i vårt långsiktiga mål i att bli Sveriges ledande försäljningshus, säger Niklas Waara Åhrlin, VD på Brightsales.

Affärsnätverkande har de senaste åren blivit en mer accepterad kanal för leadsgenerering och en mycket viktig metod för att skapa affärer då trenden tydligt visar på vikten av relationer i olika affärssammanhang.

– Jag ger ett bättre intryck när jag är på riktigt bra humör. Sätter man drygt 50 personer med samma positiva känsla i ett rum så blir det personliga mötet mycket trevligare. Det skapar förutsättningar för en framtida djupare relation. Våra möten blir en rolig upplevelse och jag, liksom många andra, gör hellre affärer med människor jag skrattat med, säger Robin Hildeland, VD för BEN om vikten av mötet mellan två människor och den energi som skapas när man träffas utanför de tradionella säljmötena.

BEN utgör olika nätverksgrupper som träffas under mer välordnade och exklusiva former än traditionella nätverksträffar. Grupperna träffas ca fyra gånger om året under olika skräddarsydda evenemang där nytta förenas med nöje. Affärsnätverket grundades 2014 och har i dagsläget drygt 200 medlemmar i Stockholm och Malmö, sammanlagt anordnar BEN ca 40 träffar under 2016. Läs mer på hemsidan www.businesseventnetwork.se.

Publicerad8 februari 2016
KategoriInside BrightSales
Likes
Dela inlägget:
Läs mer

Brightsales hjärta BEN

Säljbolaget Brightsales går in som delägare i affärsnätverket BEN (Business Event Network) fr.o.m årsskiftet. Det Stockholmsbaserade nätverket har … Läs mer

Läs mer

Vad har Zlatan, Reinfeldt och Karlsson på taket gemensamt?

Världens bästa Karlsson. Ni vet den knubbiga lilla gubbgossen i Astrid Lindgrens berättelse – han som säger sig … Läs mer

Läs mer

Vi söker nya talanger!

Vi utökar teamen och vill hitta nya stjärnor som förgyller vardagen på vårt kontor! Vi söker nu drivna … Läs mer

Läs mer

Vad som skiljer de bästa säljarna från resten!

Om du surfar in på Veckans Affärer och skummar igenom nyhetsrubrikerna ser man snabbt en bild på, en … Läs mer

Läs mer

IT-chef? Alla ringer till dig, ellerhur?

Är du också trött på att bli kontaktad av x antal leverantörer som vill erbjuda sina IT-tjänster? Oavsett … Läs mer

Läs mer

Öka trafik och sälj mer

Fem enkla sätt att förbättra din ranking i olika sökmotorer: Att enbart sätta ihop en hemsida med den … Läs mer