I den här bloggen kommer vi berätta om allt kul som händer här på Brightsales. Vi kommer även att dela med oss av branschnyheter, nya forskningsrön och kanske ett och annat tips för dig som jobbar med försäljning. Lite allt möjligt alltså. Välkommen.

IT-chef? Alla ringer till dig, ellerhur?

Är du också trött på att bli kontaktad av x antal leverantörer som vill erbjuda sina IT-tjänster? Oavsett om du söker utvecklare inom JAVA, HTML och .Net eller behöver hjälp med drift, problemlösning eller kommande IT-projekt gäller det att ha goda relationer för att ha rätt leverantör till bästa pris.

Jag kan tänka mig att du blir uppringd flera gånger om dagen av olika IT-företag och inte direkt har tid att sitta ner med alla för att höra mer om deras idéer för er?

Vi har ett kostnadsfritt affärsevenemang som vi kallar Bright Time IT där vi matchar ditt behov med fem stycken leverantörer. Du deltar då tillsammans med fem andra IT-chefer under en eftermiddag för att få korta presentationer av fem relevanta företag som berättar vad de kan göra tillsammans med er. Efter de korta presentationerna kan du lättare gallra ut vilka som kan passa er. Detta är ett väldigt tidseffektivt alternativ när du vill skanna marknaden eller har ett specifikt IT-behov där du som kund också hittar rätt kvalité och kan pressa priserna.

Evenemanget går till som följande: vi bjuder in dig tillsammans med fyra andra beslutsfattare. Sedan hittar vi lika många IT-företag utifrån ert intresse. Ni får sedan 20 minuter i ett enskilt möte för att diskutera eventuellt samarbete. Under eventet träffas fem från vardera sida under en form som kan liknas vid ’speed-dejting’.

Företag så som Valora Trade (Mentos), Svenska Mäklarhuset, CMORE Entertainment och Svenska Smakupplevelser är några av de deltagare som sökt ny leverantör via vårt evenemang.

Kort och gott, står du står inför en förändring och vill spara tid, och i så fall är detta intressant för dig? Läs mer här eller mejla Pontus Furevik på pontus@brightsales.se.

Publicerad6 maj 2015
KategoriInside BrightSales
Likes
Dela inlägget:
Läs mer

Brightsales hjärta BEN

Säljbolaget Brightsales går in som delägare i affärsnätverket BEN (Business Event Network) fr.o.m årsskiftet. Det Stockholmsbaserade nätverket har … Läs mer

Läs mer

Vad har Zlatan, Reinfeldt och Karlsson på taket gemensamt?

Världens bästa Karlsson. Ni vet den knubbiga lilla gubbgossen i Astrid Lindgrens berättelse – han som säger sig … Läs mer

Läs mer

Vi söker nya talanger!

Vi utökar teamen och vill hitta nya stjärnor som förgyller vardagen på vårt kontor! Vi söker nu drivna … Läs mer

Läs mer

Vad som skiljer de bästa säljarna från resten!

Om du surfar in på Veckans Affärer och skummar igenom nyhetsrubrikerna ser man snabbt en bild på, en … Läs mer

Läs mer

IT-chef? Alla ringer till dig, ellerhur?

Är du också trött på att bli kontaktad av x antal leverantörer som vill erbjuda sina IT-tjänster? Oavsett … Läs mer

Läs mer

Öka trafik och sälj mer

Fem enkla sätt att förbättra din ranking i olika sökmotorer: Att enbart sätta ihop en hemsida med den … Läs mer