I den här bloggen kommer vi berätta om allt kul som händer här på Brightsales. Vi kommer även att dela med oss av branschnyheter, nya forskningsrön och kanske ett och annat tips för dig som jobbar med försäljning. Lite allt möjligt alltså. Välkommen.

Vi söker nya talanger!

Vi utökar teamen och vill hitta nya stjärnor som förgyller vardagen på vårt kontor!

Vi söker nu drivna mötesbokare till vårt kontor i centrala Stockholm. Brightsales står inför en stor expansion och söker folk som vill utvecklas yrkesmässigt men också personligen.

Om tjänsten:
I tjänsten som projektansvarig mötesbokare kommer du ansvara för flera av Sveriges största företag och deras nykundsbearbetning. Som mötesbokare hos Brightsales får du kunskaper om näringslivet, erfarenhet inom olika branscher och möjligheten att vara en del utav vår viktiga säljorganisation.

Din profil:
Vi söker dig som värdesätter att jobba i ett högpresterande team. Du är driven, och en stark vilja att utvecklas i ditt arbete. Du trivs bra med ett dynamiskt kontor, tillför positiv energi och vill utvecklas både på det individuella planet liksom inom teamet.

Har du tidigare erfarenhet av mötesbokning eller försäljning är det bra men det är inget krav. Eftersom Brightsales som företag växer och tror på internutveckling ser vi gärna att du har för ambition att arbeta inom organisationen på sikt och klättra inom företaget. För att passa bra i rollen som projektansvarig mötesbokare ser vi att du gillar att jobba mot högt uppsatta mål och att du brinner för vad som händer på marknaden.

Vi erbjuder:
En arbetsplats fylld med positiva, säljintresserade och ambitiösa kollegor. Vi värderar verkligen glädje på jobbet vilket innebär en hel del roliga säljtävlingar och personalaktiviteter. Eftersom lönen delvis är provisionsbaserad har du goda möjligheter att påverka din egen lön!

Är du den vi söker? Har du frågor kring tjänsten?
Tveka inte att skicka din ansökan till:
Jakob Silfverswärd
Account & Recruitment Manager
jakob@brightsales.se.

Publicerad25 juni 2015
KategoriOkategoriserade
Likes
Dela inlägget:
Läs mer

Brightsales hjärta BEN

Säljbolaget Brightsales går in som delägare i affärsnätverket BEN (Business Event Network) fr.o.m årsskiftet. Det Stockholmsbaserade nätverket har … Läs mer

Läs mer

Vad har Zlatan, Reinfeldt och Karlsson på taket gemensamt?

Världens bästa Karlsson. Ni vet den knubbiga lilla gubbgossen i Astrid Lindgrens berättelse – han som säger sig … Läs mer

Läs mer

Vi söker nya talanger!

Vi utökar teamen och vill hitta nya stjärnor som förgyller vardagen på vårt kontor! Vi söker nu drivna … Läs mer

Läs mer

Vad som skiljer de bästa säljarna från resten!

Om du surfar in på Veckans Affärer och skummar igenom nyhetsrubrikerna ser man snabbt en bild på, en … Läs mer

Läs mer

IT-chef? Alla ringer till dig, ellerhur?

Är du också trött på att bli kontaktad av x antal leverantörer som vill erbjuda sina IT-tjänster? Oavsett … Läs mer

Läs mer

Öka trafik och sälj mer

Fem enkla sätt att förbättra din ranking i olika sökmotorer: Att enbart sätta ihop en hemsida med den … Läs mer