Gå tillbaka

IT-chef? Alla ringer till dig, ellerhur?

2015-05-06

Är du också trött på att bli kontaktad av x antal leverantörer som vill erbjuda sina IT-tjänster? Oavsett om du söker utvecklare inom JAVA, HTML och .Net eller behöver hjälp med drift, problemlösning eller kommande IT-projekt gäller det att ha goda relationer för att ha rätt leverantör till bästa pris.

Jag kan tänka mig att du blir uppringd flera gånger om dagen av olika IT-företag och inte direkt har tid att sitta ner med alla för att höra mer om deras idéer för er?

Vi har ett kostnadsfritt affärsevenemang som vi kallar Bright Time IT där vi matchar ditt behov med fem stycken leverantörer. Du deltar då tillsammans med fem andra IT-chefer under en eftermiddag för att få korta presentationer av fem relevanta företag som berättar vad de kan göra tillsammans med er. Efter de korta presentationerna kan du lättare gallra ut vilka som kan passa er. Detta är ett väldigt tidseffektivt alternativ när du vill skanna marknaden eller har ett specifikt IT-behov där du som kund också hittar rätt kvalité och kan pressa priserna.

Evenemanget går till som följande: vi bjuder in dig tillsammans med fyra andra beslutsfattare. Sedan hittar vi lika många IT-företag utifrån ert intresse. Ni får sedan 20 minuter i ett enskilt möte för att diskutera eventuellt samarbete. Under eventet träffas fem från vardera sida under en form som kan liknas vid ’speed-dejting’.

Företag så som Valora Trade (Mentos), Svenska Mäklarhuset, CMORE Entertainment och Svenska Smakupplevelser är några av de deltagare som sökt ny leverantör via vårt evenemang.

Kort och gott, står du står inför en förändring och vill spara tid, och i så fall är detta intressant för dig? Läs mer här eller mejla Pontus Furevik på pontus@brightsales.se.

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!