Gå tillbaka

Låt inte röda dagar sinka dig

2018-05-04

Välkommen till en ny fräsch arbetsvecka! Efter helgens alla bravader i och med valborg och dylikt gäller det att kavla upp ärmarna och verkligen göra ditt yttersta fram till sommaren och ledigheter. Det är nu det gäller, det är nu du ska vara på topp för att sedan få en välförtjänt lyxig ledighet i sommarsolen.

Många upplever en viss tröghet under våren när det kommer till försäljningen. Vissa veckor blir korta och folk är svåra att få tag på. Ledighet och en virrig mentalitet gör att säljet inte alls rullar på som vanligt, och visst, det är allt ifrån röda dagar till klämdagar som komplicerar din process men se till att inte låta det sinka ditt sälj!

Vi har samlat några knep som effektiviserar dig i en annars rätt ineffektiv period på året:

1. Jobba när andra slappar. Röda dagar och klämdagar betyder inte bara dötid! Se till att göra allt som inte innebär att du pratar med kunder. Allt som har med administration, mejlande, offertskrivning, planering och prospektering är perfekt arbete för dig på lediga dagar. Se till att ta helg på helgen istället och försök stöka undan lite admin under dagar då andra slösar tiden på att äta glass.

2. Maximera pipen. Se till att fylla på pipen med massor av leads, öka aktiviteten, ring kallt, nätverka, etc. Gör ALLT du kan för att fylla på där uppe – det kommer gynna dig genom ökat antal positiva avslut.

3. Kom med ett erbjudande. Se till att ha ett erbjudande som gör att dina kunder MÅSTE tacka ja redan idag. Se till att du har ett erbjudande som gör att de INTE kan säga ”vi får höras efter sommaren”. Ditt erbjudande ska göra att kunderna gynnas av att köpa av dig nu och inte en sekund senare.

4. Träna, ät rätt och ta hand om dig själv. Your body is your temple – ta hand om dig själv och passa på att träna och se över kosten. Röda dagar är perfekta dagar för dig att ta det där extra passet, springa lite längre och kanske göra alla nyttiga matlådor för resten av arbetsveckan. När du tar hand om dig själv på rätt sätt samt motionerar ordentligt skapar du bästa möjliga förutsättningar för dig själv att prestera på topp. Träna dig till mängder av energi som du sedan nyttjar i ditt sälj!

5. Kliv upp med solen. Det är betydligt mycket enklare att gå upp när solen kikar fram och det är för tillfället runt kl 05.00. Strunta i mörkläggningsgardinerna och gå upp med solen – make money while others sleep. Kliv upp tidigare än alla andra och få betydligt mycket mer gjort. Kliv upp vid fem, ta en promenad, ät en ordentlig frukost och börja jobbdagen redan vid 06.30. Tro mig, det kommer visa sig positivt för ditt sälj. Går du upp tidigt kan du dessutom lyssna på den där ljudboken om försäljning under din promenad, och genom det kommer du garanterat gå om dina konkurrenter.

Låt oss göra vårt absolut bästa under maj månad. Kör hårt!

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!