Mötesbokning

Öka era affärer med kvalificerad mötesbokning

Att få in nya kunder är viktigt för alla företag. Det är en förutsättning om man vill uppnå tillväxt och utveckling på sikt. Men när de befintliga kunderna kräver mycket tid och engagemang är det lätt att nykundsbearbetningen blir lidande. Anlita oss på Brightsales för kvalificerad mötesbokning och öka affärerna medan ni fokuserar på att leverera. Vi är proffs på extern mötesbokning och nykundsbearbetning och hjälper er oavsett var i landet ni sitter. Våra tjänster är enkla och effektiva – men framförallt ger de resultat. Fråga bara våra kunder, se referenser här!

Vi är din partnern när du behöver nya kunder!

Nedan kan du läsa mer om Brightsales mötesbokning och vårt unika koncept Quick-and-meet Marketing.

Hyr in en professionell mötesbokare

Brightsales Consulting är en flexibel lösning för ditt företags personalbehov inom mötesbokning och nykundsbearbetning. Vi har ett team av proffsiga och erfarna mötesbokare och säljare som kan hyras in vid behov. Genom att hyra in en professionell mötesbokare från Brightsales Consulting kan du få kvalitativa säljmöten som genererar nya affärer till din verksamhet utan att behöva ta fullt arbetsgivaransvar. Vi är kostnadseffektiva då du enbart betalar för de faktiska arbetstimmar du är i behov av. Kom och träffa oss på vårt kontor på Runebergsgatan 6 i Stockholm så bjuder vi på en kaffe eller boka in dig direkt via knappen nedan. Välkommen!

 • Mötesbokning

  När du anlitar Brightsales för att sköta mötesbokningen gör du det enkelt för dig. Vi är snabba, tydliga och vi vet vad som fungerar.

  Läs mer

  Snabbt och enkelt
  Hos oss får du en projektledare som du har kontakt med genom hela säljprocessen och som tar ansvar för att  dina mål blir uppfyllda. Oavsett om du vill jobba med oss under en längre period, eller om du bara behöver hjälp under ett par veckor – vi hittar alltid en lösning.

  Mötesbokning med hög kvalitet och bra resultat
  På Brightsales bokar vi bara in möten med stor potential. Det betyder att sannolikheten är stor att kunden du träffar faktiskt tänker köpa det du säljer. Vår tjänst resulterar i en hög ROI, helt enkelt.
  Hos Brightsales betalar du dessutom bara för de möten vi bokar in. Och hur många det blir är upp till dig.

  Våra medarbetare brinner för mötesbokning och vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar. Under rubriken Så här jobbar vi kan du läsa mer om Brightsales arbetsmodell.

  Om du är intresserad av vår mötesbokning, eller om du har frågor – hör gärna av dig till vår VD, Niklas Waara Åhrlin.

  Maila: niklas@brightsales.se
  Eller ring: 070-771 03 51

 • Skräddarsydd mötesbokning

  Är du osäker på vilken mötesbokning som passar bäst för just ditt företag? Eller har du specifika önskningar gällande vårt upplägg och utförande? Prata med oss!

  Läs mer

  På Brightsales är vi flexibla och målet är alltid att skapa en optimal lösning för ditt företag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna om hur vi kan skapa en skräddarsydd lösning just för dig.

 • Kundundersökningar

  Hos oss kan du genomföra alla möjliga typer utav projekt kopplat till
  just marknadsundersökningar. Vi har i över 10 års tid hjälpt kunder med
  olika typer av uppdrag.

  Läs mer

  Hör gärna av dig direkt till emil@brightsales.se eller 076-190 79 80
  lyssnar vi in vad ni kan tänkas behöva hjälp med.

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!