Mötesbokning

Öka era affärer med kvalificerad mötesbokning

Att få in nya kunder är viktigt för alla företag. Det är en förutsättning om man vill uppnå tillväxt och utveckling på sikt. Men när de befintliga kunderna kräver mycket tid och engagemang är det lätt att nykundsbearbetningen blir lidande. Anlita Brightsales för kvalificerad mötesbokning och öka affärerna medan ni fokuserar på att leverera.

Vi är proffs på extern mötesbokning och nykundsbearbetning. Våra tjänster är enkla och effektiva – men framförallt ger de resultat. Fråga bara våra kunder, se referenser här!

Vi är din partnern när du behöver hyra mötesbokare!

Här nedan kan du läsa mer om Brightsales mötesbokning och vårt unika koncept Quick-and-meet Marketing.

Alla våra fördomar om telemarketing till trots – Brightsales har fått oss att förstå att det inte är metoden som är vansklig utan valet av leverantör som är avgörande. Brightsales har visat stor förståelse för oss och vårt erbjudande, varit på tå och sedan levererat prospects av hög kvalitet. Vi är imponerade! – Gitta Hertzman Perez, VD


MÖTESBOKNING

När du anlitar Brightsales för att sköta mötesbokningen gör du det enkelt för dig. Vi är snabba, tydliga och vi vet vad som fungerar.

Snabbt och enkelt
Hos oss får du en projektledare som du har kontakt med genom hela säljprocessen och som tar ansvar för att  dina mål blir uppfyllda. Oavsett om du vill jobba med oss under en längre period, eller om du bara behöver hjälp under ett par veckor – vi hittar alltid en lösning.

Mötesbokning med hög kvalitet och bra resultat
På Brightsales bokar vi bara in möten med stor potential. Det betyder att sannolikheten är stor att kunden du träffar faktiskt tänker köpa det du säljer. Vår tjänst resulterar i en hög ROI, helt enkelt.
Hos Brightsales betalar du dessutom bara för de möten vi bokar in. Och hur många det blir är upp till dig.

Våra medarbetare brinner för mötesbokning och vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar. Under rubriken Så här jobbar vi kan du läsa mer om Brightsales arbetsmodell.

Om du är intresserad av vår mötesbokning, eller om du har frågor – hör gärna av dig till vår VD, Niklas Waara Åhrlin.

Maila: [email protected]
Eller ring: 070-771 03 51

Läs mer Fäll ihop texten

QUICK-AND-MEET MARKETING

Ett bra möte behöver inte vara ett långt möte. Med den insikten skapade vi på Brightsales Quick-and-meet Marketing – ett effektivt och populärt koncept där du som leverantör får träffa flera potentiella kunder, under högt tempo, på en och samma dag.

Korta och effektiva möten
Såhär fungerar det: I rymliga lokaler på Grev Turegatan i centrala Stockholm samlar vi en gång i månaden ett flertal säljare och köpare under samma tak. Du som leverantör får tillgång till ett eget konferensrum i vilket du får träffa och presentera för de inbjudna köparna. Varje enskilt möte varar 15-20 minuter. Längre tid än så behövs faktiskt inte.

Hög relevans och stor potential
Varje månad har ett eget tema där vi riktar in oss mot en särskild bransch. På så sätt försäkrar vi oss om att du som leverantör får träffa relevanta köpare med stor potential. Det är det vi menar med kvalitativa möten.

Om du är intresserad av Quick-and-meet Marketing och vill veta mer om hur det går till – kontakta gärna vår Affärsområdeschef, Pontus Furevik.

Maila: [email protected]
Eller ring: 070-48 12 142

Läs mer Fäll ihop texten

Skräddarsydd mötesbokning

Är du osäker på vilken mötesbokning som passar bäst för just ditt företag? Eller har du specifika önskningar gällande vårt upplägg och utförande? Prata med oss!

På Brightsales är vi flexibla och målet är alltid att skapa en optimal lösning för ditt företag. Hör av dig till oss så berättar vi gärna om hur vi kan skapa en skräddarsydd lösning just för dig.

Läs mer Fäll ihop texten

Referenser

Alla referenser

WonderBrand

Varumärkesbyrån Wonderbrand anlitade Brightsales för att de ville bredda sin kundbas och öka... Läs mer

Hogia

Hogia utvecklar programvara för ekonomi- och personaladministration, och är bland annat... Läs mer