Om Brightsales

VI VÄXER, PRECIS SOM VÅRA KUNDER.

Brightsales är ett ungt entreprenörsdrivet företag som arbetar med mötesbokning och nykundsbearbetning. I praktiken betyder det att vi bokar kvalitativa säljmöten som genererar nya affärer. Vi är helt enkelt proffs på att hitta nya kunder, åt våra kunder.

Vi som jobbar på Brightsales har två saker gemensamt. Vi brinner för försäljning och vi tror stenhårt på det vi gör. Idag består vi av tjugotvå glada, duktiga och drivna medarbetare som älskar nya säljutmaningar. Längre ner på sidan får du möta ett par av våra stjärnor.

Brightsales expanderar snabbt och vi har redan hunnit växa ur fyra kontor sedan vi startade 2010. Nu har vi hittat hem och håller till i fina lokaler på Wallingatan i Stockholm, en kort promenad från Centralstationen. Kom gärna förbi så bjuder vi på en kaffe.

Mina första intryck av att samarbeta med Brightsales kan sammanfattas med: affärsmässigt, effektivt och engagerat.

Brightsales jobbar med transparens och ömsesidig vinning, det gör dem annorlunda i en tuff bransch. – Henrik Thored, Försäljningschef Hogia
2010

Med höga ambitioner och stor optimism startades Brightsales våren 2010. Målet: Att bli det marknadsledande företaget inom mötesbokning och nykundsbearbetning i Sverige.

2012

På två år går Brightsales från att vare ett tremannaföretag till att ha tio anställda. Vår kundbas har femdubblats sedan starten och vi flyttar in i nya lokaler i Gamla stan. Nu börjar affärerna ta fart på allvar.

2014

Brightsales växer stadigt och vi flyttar till våra nuvarande lokaler på Wallingatan. Idag är vi tjugotvå anställda som tillsammans bildar ett ungt, drivet och sammansvetsat säljteam. Under året har vi även startat ett dotterbolag i Norge samt lanserat Brightsigned – en smidig tjänst för elektronisk avtalssignering.