Litium affärskommunikation

Litium är det marknadsledande företaget i norden när det gäller utvecklandet av e-handelsplattformar. Deras kunder jobbar med såväl B2C som B2B, och när vi på Brightsales kom i kontakt med Litium ville de möta nya potentiella köpare i båda segmenten.

VAD VI GJORDE:

Brightsales lyckades boka in framgångsrika säljmöten med flera av Litiums drömkunder. Idag tillhör de skaran av företag som vi jobbat längst med, och under åren har de anlitat oss för en mängd olika uppdrag och syften. Brightsales har i perioder även arbetat nära Litiums egna säljare, vilket har varit väldigt framgångsrikt.

Litium Affärskommunikation har anlitat Brightsales för flera uppdrag, bland annat marknadsundersökningar, mötesbokningar och prospekteringsuppdrag. Vi har haft personal från Brightsales på vårt kontor för att jobba tätt med säljarna och vi har varit mycket nöjda med detta. Just nu jobbar vi med prospektering och mötesbokning och det sker från Brightsales kontor. Brightsales levererar med hög kvalitet och jag har köpt tjänster från Brightsales under många år.


- Jonas Lundqvist, Försäljningschef

Våra referenser

WonderBrand

Varumärkesbyrån Wonderbrand anlitade Brightsales för att de ville bredda sin kundbas och öka... Läs mer

Hogia

Hogia utvecklar programvara för ekonomi- och personaladministration, och är bland annat... Läs mer

Signr solutions

Signr är ett svenskt företag som erbjuder webbaserade tjänster för elektronisk... Läs mer

Litium affärskommunikation

Litium är det marknadsledande företaget i norden när det gäller utvecklandet av... Läs mer