Signr solutions

Signr är ett svenskt företag som erbjuder webbaserade tjänster för elektronisk avtalssignering. Företaget är relativt ungt och de anlitade Brightsales för att de ville skaffa sig en stabil kundbas som de kunde arbeta långsiktigt med.

VAD VI GJORDE:

Brightsales mål är alltid att skapa kvalitativa samarbeten som ger resultat på både kort och lång sikt. I det här fallet har den ansvarige projektledaren på Bightsales, efter ett gediget säljarbete från vårt team, kontakt med ett flertal köpare som idag använder Signrs tjänst regelbundet. Utöver det bokar vi kontinuerligt in nya affärsgenererande möten åt Signr.

Brightsales ansvarar för vår externa mötesbokning. Vi har en ansvarig projektledare hos dem, vilket skapar en bra och tydlig kommunikation. De är lyhörda, flexibla och representerar vårt bolag och varumärke på ett professionellt sätt. Dessutom levererar de alltid den mängd möten som vi efterfrågar, och med god kvalité, vilket resulterar i hög ROI. Jag kan verkligen rekommendera Brightsales som samarbetspartner!

- Tommy Flemström, Grundare

Våra referenser

WonderBrand

Varumärkesbyrån Wonderbrand anlitade Brightsales för att de ville bredda sin kundbas och öka... Läs mer

Hogia

Hogia utvecklar programvara för ekonomi- och personaladministration, och är bland annat... Läs mer

Signr solutions

Signr är ett svenskt företag som erbjuder webbaserade tjänster för elektronisk... Läs mer

Litium affärskommunikation

Litium är det marknadsledande företaget i norden när det gäller utvecklandet av... Läs mer