Gå tillbaka

REKORDÅRET 2014

2014-11-14

Målet för Brightsales har alltid varit att bli Sveriges marknadsledande företag inom mötesbokning och nykundsbearbetning. Idag kan vi faktiskt säga att vi kommit en bit på vägen. 2014 har varit nämligen ett riktigt bra år för oss, vårt bästa hittills om vi ska vara ärliga. Än så länge har vi ökat försäljningen med 70%. Vi har flyttat till större, finare och bättre lokaler och vi har anställt totalt 12 nya medarbetare. Och vi fortsätter att rekrytera.

Under året har vi även vidgat våra vyer och sett stora möjligheter i marknader utanför Sverige. Just nu pågår arbetet med att upprätta kontor i Norge, vilket vi såklart tycker är jättespännande. Det märks att det finns en stor efterfrågan på vår typ av tjänst, och vi är helt övertygade om att Brightsales kommer kunna skapa nöjda kunder även utomlands.

2015 kommer att bli händelserikt, och ett mål är givetvis att toppa det gångna året. Med flera nya kunder i uppstartsfasen, en helt ny tjänst (Brightsigned) och med ett antal nya duktiga medarbetare ser vi dock redan nu fram emot nästa år. Rekord är ju till för att slås, eller hur?

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!