Så här jobbar vi

VÅR ARBETSMODELL

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra säljare har jobbat hos oss länge, och ofta har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka.

När vi startar upp arbetet med en ny kund utgår vi alltid ifrån en tydlig arbetsmodell. Genom en fyrstegsprocess försäkrar vi oss om att leveransen håller hög kvalitet och att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

research

Research

Innan vi plockar upp telefonerna måste vi först bli experter på det vi ska sälja. Efter ett möte med dig som kund informerar vi vårt säljteam grundligt om vilka tjänster ni erbjuder och vad som gör just ditt företag unikt.

analys

Analys

När vi fått en bra uppfattning om din verksamhet och dess behov gör vi en analys över de möjligheter och potentiella kunder som finns på marknaden. Brightsales har ett brett och kvalitativt kontaktnät inom en mängd branscher.

planning

Planering

Målet är alltid att skapa en långsiktig relation med dina potentiella kunder. I planeringsfasen genomför vi därför ett testprojekt där vi bearbetar våra kontakter för att få en bild av deras behov och potential.

utförande

Utförande

I den sista fasen kavlar vi upp ärmarna, lyfter på telefonen – och bokar möten. När vi nått våra mål och levererat resultatet har vi alltid ett uppföljningsmöte där vi utvärderar arbetet. På Brightsales älskar vi att fira lyckade samarbeten.