Gå tillbaka

Våga byta väg

2017-03-30

Många strävar efter att hitta rätt väg för att nå framgång, och har någonstans hört att man ska kämpa in i det sista, genom alla motgångar, för att till sist nå till sitt mål. Att kunna ha målet i sikte och hålla banan är en bra egenskap som till viss del skapar framgångar men ibland är det bästa att göra precis tvärt om.

Coop är en av många som insett just detta och valt att byta koncept i sin reklam för att nå sina marknadsföringsmål. Att kunna erkänna att spåret man nött ett tag kanske inte riktigt leder dit man vill är stort, och att kunna byta bana tills man hamnar på rätt väg är starkt och kan vara precis det man behöver för att nå goda resultat. Ibland är det riktigt läskigt att fatta ett sånt beslut, det kan ju ta några omgångar av byten innan man hamnar rätt.

Ett tips för att hitta rätt bana är att kopiera någon som gjort samma resa som du har påbörjat. Det blir som att följa ett recept – oftast behöver man inte uppfinna hjulet på nytt för någonstans i någon del av jordens alla hörn har någon gjort det du vill göra, eller iallafall något snarlikt, och då är det bara dumt att inte kopiera rakt av!

Läs mer om Coops case här:

http://www.resume.se/nyheter/reklam/2015/03/30/coop-byter-reklamkoncept/

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!