Gå tillbaka

Välj vad som påverkar dig

2017-03-01

Fredrik Eklund, den New York-baserade svenska stjärnmäklaren och supersäljaren har ju nyss släppt sin omskrivna bok ”SÄLJ! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst” som handlar om precis det titeln förtäljer – ett tiostegs program om hur du säljer till allt och alla. Boken är ett måste för den som vill marknadsföra sig själv eller bli en toppsäljare i ett företag i vilken bransch det än gäller.

I boken hittar du många fina och insiktsgivande citat varav ett är en favorit hos mig:
Ett helt hav kan inte sänka ett fartyg, så länge inte vattnet strömmar in. Världens negativitet kan heller inte dra ner dig om du inte låter den fylla dig.

Livet handlar om att vara medveten om vad som når dig, påverkar dig, fyller dig. Det handlar om att selektera vad du låter komma åt dig och vad du helt enkelt vägrar ta emot. När du jobbar proaktivt och aktivt med vad som berör dig, positivt så som negativt, får du helt enkelt kontroll över din vardag och dig själv. Det är din attityd och din sinnestämning som är ditt bränsle och skapar dina möjligheter. Take action! Skapa ett skydd mot negativa influenser, visualiera att du har ett skydd som står emot allt.

Kommer det negativitet mot dig riktar du bort det, skickar iväg det och låter det rinna av dig. Istället kan du då tänka en tanke som ger dig glädje, tänka på ett minne eller en plats som fyller dig med positiv energi. Den energin får ta över hela din kropp, vilket resulterar i att det inte finns en ynka milimeter plats kvar till något negativt.

Ett helt hav kan inte sänka ett fartyg, så länge inte vattnet strömmar in. Världens negativitet kan heller inte dra ner dig om du inte låter den fylla dig.

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!