Gå tillbaka

Vi söker nya talanger!

2019-06-25

Vi utökar teamen och vill hitta nya stjärnor som förgyller vardagen på vårt kontor!

Vi söker nu drivna mötesbokare till vårt kontor i centrala Stockholm. Brightsales står inför en stor expansion och söker folk som vill utvecklas yrkesmässigt men också personligen.

Om tjänsten:
I tjänsten som projektansvarig mötesbokare kommer du ansvara för flera av Sveriges största företag och deras nykundsbearbetning. Som mötesbokare hos Brightsales får du kunskaper om näringslivet, erfarenhet inom olika branscher och möjligheten att vara en del utav vår viktiga säljorganisation.

Din profil:
Vi söker dig som värdesätter att jobba i ett högpresterande team. Du är driven, och en stark vilja att utvecklas i ditt arbete. Du trivs bra med ett dynamiskt kontor, tillför positiv energi och vill utvecklas både på det individuella planet liksom inom teamet.

Har du tidigare erfarenhet av mötesbokning eller försäljning är det bra men det är inget krav. Eftersom Brightsales som företag växer och tror på internutveckling ser vi gärna att du har för ambition att arbeta inom organisationen på sikt och klättra inom företaget. För att passa bra i rollen som projektansvarig mötesbokare ser vi att du gillar att jobba mot högt uppsatta mål och att du brinner för vad som händer på marknaden.

Vi erbjuder:
En arbetsplats fylld med positiva, säljintresserade och ambitiösa kollegor. Vi värderar verkligen glädje på jobbet vilket innebär en hel del roliga säljtävlingar och personalaktiviteter. Eftersom lönen delvis är provisionsbaserad har du goda möjligheter att påverka din egen lön!

Är du den vi söker? Har du frågor kring tjänsten?
Tveka inte att skicka din ansökan till:
Jakob Silfverswärd
Account & Recruitment Manager
jakob@brightsales.se.

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!