Gå tillbaka

WHO ARE YOU? DON’T ASK. ACT!

2017-02-26

Brightsales är ett stort kontor som ryms av stora personligheter. Mellan dessa väggar samlas 25 säljare varje dag för att hela tiden göra lite bättre än gårdagen. Att ha säljare som presterar som dessa gör varje dag resulterar i ett brokigt, galet, högljutt men alldeles hysteriskt roligt kontor med stora personligheter på varsin plats. Det är högt i tak här, både bokstavligen talat men också som uttrycket lyder – dessa underbart knäppa människor levererar ett gäng sköna kommentarer dagligen vilket gör att toleransnivån för högt & lågt är sedan länge tänjd.

Omedvetet tävlar man om att höras och synas mest, och vad dessa själar har gemensamt är att de vet vilka de är och vad de vill åstadkomma. De verkar vara bombsäkra på det faktiskt. Och hur kommer man dit då?

Do you want to know who you are? Don’t ask. Act! Action will delineate and define you. – Jeffrey Gitomer

Våra säljare fattar beslut, agerar och presterar. Det är det som gör dem till konkurrenskraftiga säljare som lyckas varje dag.  Så låt oss nu leva efter Jeffrey Gitomers motto och se till att agera för att definiera vilka vi är. Nu kör vi!

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!