Brightsales och Business Finland: Ett partnerskap för framgång på den svenska marknaden


Vi på Brightsales är glada över att dela nyheten om vårt partnerskap med Business Finland, en organisation som stödjer finska företags tillväxt och expansion inom Norden. Genom detta partnerskap strävar vi efter att underlätta för finska företag att etablera sig på den svenska marknaden med hjälp av vår datadrivna modell för nykundsbearbetning och mötesbokning.

Att expandera till en ny marknad kan vara en utmanande resa för många företag. Det kräver inte bara en djup förståelse för den lokala marknaden och kulturen, utan även en effektiv strategi för att nå och engagera potentiella kunder. Brightsales datadrivna modell erbjuder en unik lösning på dessa utmaningar genom att kombinera avancerad analys med skräddarsydda strategier för varje kund.

Vår VD Niklas Waara-Åhrlin , uttryckte sin entusiasm över partnerskapet med Business Finland och sa: ”Det är en ära för oss att bli utvalda som partners till Business Finland. Vi delar deras vision om att stödja finska företag i deras internationella expansion och ser fram emot att kunna erbjuda vår expertis för att hjälpa dem att lyckas på den svenska marknaden.”

Genom partnerskapet med Business Finland är vi redo att stödja finska företag i deras resa mot framgång på den svenska marknaden. Vi är övertygade om att vår datadrivna modell kommer att vara en värdefull resurs för företag som strävar efter tillväxt och expansion. Kontakta oss idag för att lära er mer om hur vi kan hjälpa er att nå era mål på den svenska marknaden.

Skrivet 2024-03-22
Gå tillbaka
– Karriär

Arbeta hos Brightsales

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, och oftast har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka. Vill du bli en del av oss och har det som krävs för att jobba som mötesbokare?