Om oss


Warning: include(/var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/../.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/contactform-pages-template.php on line 104

Warning: include(/var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/../.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/contactform-pages-template.php on line 104

Warning: include(): Failed opening '/var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/../.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/7.2/share/pear') in /var/www/vhosts/brightsales.se/httpdocs/wp-content/themes/kringelstan/templates/contactform-pages-template.php on line 104

Vi växer, precis som våra kunder.

Brightsales är ett ungt entreprenörsdrivet företag som arbetar med mötesbokning och nykundsbearbetning. I praktiken betyder det att vi bokar kvalitativa säljmöten som genererar nya affärer. Vi är helt enkelt proffs på att hitta nya kunder, åt våra kunder.

Vi som jobbar på Brightsales har två saker gemensamt. Vi brinner för försäljning och vi tror stenhårt på det vi gör. Idag består vi av femton glada, duktiga och drivna medarbetare som älskar nya säljutmaningar.

Brightsales expanderar snabbt och vi har redan hunnit växa ur fyra kontor sedan vi startade 2010. Ni hittar oss på Runebergsgatan 6 i Stockholm, en kort promenad från Centralstationen. Kom gärna förbi så bjuder vi på en kaffe.

2010

Med höga ambitioner och stor optimism startades Brightsales våren 2010. Målet: Att bli det marknadsledande företaget inom mötesbokning och nykundsbearbetning i Sverige.

2012

På två år går Brightsales från att vare ett tremannaföretag till att ha tio anställda. Vår kundbas har femdubblats sedan starten och vi flyttar in i nya lokaler i Gamla stan. Nu börjar affärerna ta fart på allvar.

2014

Brightsales växer stadigt och vi flyttar till våra nuvarande lokaler på Wallingatan. Idag är vi tjugotvå anställda som tillsammans bildar ett ungt, drivet och sammansvetsat säljteam. Under året har vi även startat ett dotterbolag i Norge samt lanserat Brightsigned – en smidig tjänst för elektronisk avtalssignering.

Mötesbokning

När du anlitar Brightsales för att sköta mötesbokningen gör du det enkelt för dig. Vi är snabba, tydliga och vi vet vad som fungerar.

Snabbt och enkelt

Hos oss får du en projektledare som du har kontakt med genom hela säljprocessen och som tar ansvar för att  dina mål blir uppfyllda. Oavsett om du vill jobba med oss under en längre period, eller om du bara behöver hjälp under ett par veckor – vi hittar alltid en lösning.

Mötesbokning med hög kvalitet och bra resultat

På Brightsales bokar vi bara in möten med stor potential. Det betyder att sannolikheten är stor att kunden du träffar faktiskt tänker köpa det du säljer. Vår tjänst resulterar i en hög ROI, helt enkelt.
Hos Brightsales betalar du dessutom bara för de möten vi bokar in. Och hur många det blir är upp till dig.

Våra medarbetare brinner för mötesbokning och vi drivs av att överträffa våra kunders förväntningar. Under Vår arbetsmodell kan du läsa mer om Brightsales arbetsmodell.

Om du är intresserad av vår mötesbokning, eller om du har frågor – hör gärna av dig till vår VD, Niklas Waara Åhrlin.

Maila: niklas@brightsales.se
Eller ring: 070-771 03 51

Vill du veta mer?

Lämna namn och nummer så ringer vi upp dig!