Om Brightsales

Kvalitet, passion & personlig touch:

Vår tillväxt gemensamt med våra kunder

Brightsales är mer än ett företag – vi är din partner i tillväxt och framgång. Grundat på ungdomlig energi och entreprenörsanda, är vi specialiserade inom mötesbokning och bearbetning av nya kunder. Men vi stannar inte vid det konventionella. Vi driver innovation framåt och är i teknikens framkant genom att implementera AI och transkribering av samtal i våra samarbeten. Med dessa moderna verktyg öppnar vi fler kanaler än de traditionella för att säkerställa att vi skapar rätt resultat för våra kunder.

Vad som förenar oss på Brightsales är vår brinnande passion för försäljning och vår oförglömliga tro på det arbete vi utför. Vår ”Brightsales-familj” består av tjugo dedikerade, erfarna och målinriktade individer som älskar att ständigt utmana sig själva, särskilt när det gäller att hantera komplexa affärssituationer.

Vi är passionerade, men vi är också extremt kompetenta tack vare vår erfarna och lojala personal. Vår strävan är att erbjuda högsta kvalitet i allt vi gör och att säkerställa att våra kunder uppnår enastående avkastning på investeringen i våra projekt. Det är något som brinner i vårt hjärta varje dag.

Med över 15 års erfarenhet och ett flertal kontor senare så hittar ni oss på Runebergsgatan 6 i Stockholm,en kort promenad från Centralstationen. Kom gärna förbi så bjuder vi på en kaffe.

Kvalitet

Kvalitet är vårt signum, och vi tar varje uppgift på största allvar, med omsorg och eftertanke. Vårt arbete bygger på beprövade och effektiva arbetsmetoder som säkerställer en konstant hög prestanda. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och mäter våra framsteg noggrant.

Passion

Passion är drivkraften bakom vår framgång. Vi brinner för det arbete vi utför och vi tar ansvar för våra kunders framgång. Vårt nära samarbete med kunderna bygger på öppen kommunikation och ett starkt partnerskap där vi gemensamt strävar mot målen.

Personlig touch

Personlig touch är vår unika styrka. Vi förstår vikten av personliga relationer och skapar unika och skräddarsydda lösningar för varje kund. Vi investerar tid och engagemang i att förstå dina behov och mål för att säkerställa att varje samarbete är meningsfullt och framgångsrikt.

Om du är intresserad av vår mötesbokning, eller om du har frågor – hör gärna av dig till vår VD, Niklas Waara Åhrlin.

Emil Sjöberg

Kommersiellt ansvarig

Niklas Waara Åhrlin

Kommersiellt ansvarig

– Karriär

Arbeta hos Brightsales

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, och oftast har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka. Vill du bli en del av oss och har det som krävs för att jobba som mötesbokare?