Vår arbetsmodell

Research

Innan vi plockar upp telefonerna måste vi först bli experter på det vi ska sälja. Efter ett möte med dig som kund informerar vi vårt säljteam grundligt om vilka tjänster ni erbjuder och vad som gör just ditt företag unikt.

Analys

När vi fått en bra uppfattning om din verksamhet och dess behov gör vi en analys över de möjligheter och potentiella kunder som finns på marknaden. Brightsales har ett brett och kvalitativt kontaktnät inom en mängd branscher.

Planering

Målet är alltid att skapa en långsiktig relation med dina potentiella kunder. I planeringsfasen genomför vi därför ett testprojekt där vi bearbetar våra kontakter för att få en bild av deras behov och potential.

Utförande

I den sista fasen kavlar vi upp ärmarna, lyfter på telefonen – och bokar möten. När vi nått våra mål och levererat resultatet har vi alltid ett uppföljningsmöte där vi utvärderar arbetet. På Brightsales älskar vi att fira lyckade samarbeten.

– Karriär

Arbeta hos oss

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, och ofta har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka. Vill du bli en del av oss och har det som krävs?