Säljkonsult

Nykundsbearbetning – hyr en säljkonsult av oss

Vi erbjuder dig möjligheten att hyra in kvalificerad personal som kan hjälpa dig att öka försäljningen och driva tillväxten för ditt företag. Hos oss sätter du ramarna för vad vi ska hjälpa dig med – vare sig det handlar om att ta möten, prospektera, boka möten, genomföra marknadsundersökningar eller annat som stödjer din verksamhet. Nykundsbearbetning jobbar våra säljkonsulenter med på daglig basis.


Att expandera din kundbas är avgörande för att ditt företag ska växa och trivas i en konkurrensutsatt marknad. Med vår tjänst som innebär att man kan hyra en säljkonsult, ger vi dig möjlighet att effektivt och strategiskt arbeta med nykundsbearbetning utan att behöva investera i flera anställningar. Som säljkonsult på Brightsales är du erfaren och välutbildad, specialiserad på att identifiera och engagera potentiella nya kunder för ditt företag. Vi förstår vikten av att bygga långvariga kundrelationer och hjälper dig att anpassa dina försäljningsstrategier för att optimera resultatet. Genom att hyra en säljkonsult från oss som jobbar med nykundsbearbetning så får du tillgång till den expertis som direkt kan tillämpa beprövade tekniker för att öka din kundbas effektivt.

Nykundsbearbetning innebär:

Nykundsbearbetning är processen att identifiera och etablera kontakt med potentiella kunder som inte tidigare har gjort affärer med ditt företag. Denna process är grundläggande för företagets tillväxt och inkluderar flera kritiska steg:

 • Marknadsundersökning: Förstå din målmarknad och identifiera potentiella kundsegment.
 • Leadsgenerering: Använda olika tekniker för att skapa en lista över potentiella kunder som kan vara intresserade av dina produkter eller tjänster.
 • Kommunikation och engagemang: Skapa och upprätthålla kommunikation med dessa potentiella kunder genom olika kanaler.
 • Förhandling och stängning: Övergå från att väcka intresse till att faktiskt stänga affärer och konvertera leads till betalande kunder.
 • Uppföljning: Upprätthålla relationen med nya kunder för att främja återköp och skapa en långsiktig kundbas.

Att hyra en säljkonsult hos oss innebär att du får en person som stödjer dig genom hela processen för nykundsbearbetning, från leadsgenerering till uppföljning. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att växa din kundbas och förbättra ditt företags resultat.

Fördelarna med att välja oss som din partner för nykundsbearbetning

 • Flexibilitet: Vi förstår att varje företag har unika behov och därför erbjuder vi en hög grad av flexibilitet. Hos oss kan du välja att ta in hjälp av en säljkonsult hos oss, mellan 1-5 dagar i veckan, helt beroende på din efterfrågan och arbetsbelastning.
 • Kvalificerad personal: Våra teammedlemmar är erfarna och kunniga inom sina områden och nykundsbearbetning. Du kan lita på att du får tillgång till högkvalificerad personal som kan hjälpa dig att nå dina försäljningsmål.
 • På plats hos er: Vi erbjuder möjligheten att få hjälp direkt på plats hos er. Detta innebär att vår personal kan arbeta med nykundsbearbetning i din arbetsmiljö och integrera sig sömlöst i din verksamhet.
 • Betala per timme: Vi erbjuder en transparent och kostnadseffektiv betalningsmodell där du betalar endast för de arbetstimmar som utförs. Detta ger dig kontroll över dina kostnader och gör det lätt att anpassa din personalresurs efter behov.
 • Anpassad support: Vi är dedikerade till att erbjuda en personlig och skräddarsydd service. Vi sätter ramarna för vad vi ska hjälpa dig med baserat på dina specifika behov och mål. Nykundsbearbetning är något vi tipsar om att alltid hålla igång!
 • Expertis inom försäljning och marknadsföring: Vår personal har gedigen erfarenhet och expertis inom försäljning och marknadsföring, vilket garanterar effektiva resultat och ökad försäljning för ditt företag.
 • Möjlighet till snabb implementering: Med vår flexibla personaluthyrning kan du snabbt implementera nya strategier och kampanjer för att nå dina affärsmål utan att behöva vänta på att rekrytera och utbilda ny personal.
 • Skalbarhet: Vi erbjuder skalbara lösningar som kan anpassas efter din verksamhets föränderliga behov och mål. Oavsett om du behöver extra resurser, det vill säga en säljkonsult, för en kort period eller långsiktig support, kan vi skapa en skräddarsydd lösning som passar dig.
 • Kvalificerad personal med minst 5 års erfarenhet: Vi tillhandahåller endast kvalificerad personal med minst 5 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring. Detta säkerställer att du får högkvalitativ support och resultatorienterad service.
 • Beprövad best practice-modell: Vår arbetsmetod bygger på beprövade best practice-modeller inom försäljning och marknadsföring. Vi använder oss av de mest effektiva strategierna och teknikerna för att maximera resultat och öka din företags framgång. Kom igång med nykundsbearbetning idag med hjälp av en säljkonsult hos oss!

Vill du veta mer? Boka ett möte eller använd formuläret nedan.


– Karriär

Arbeta hos Brightsales

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, och oftast har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka. Vill du bli en del av oss och har det som krävs för att jobba som mötesbokare?