Smart Widgets & Sales & Marketing Tools

Smart Widgets & Sales & Marketing Tools

Vi är din partner för att maximera effektiviteten inom försäljning och marknadsföring. Med våra smarta widgets kan du integrera kraftfulla funktioner på din webbplats för att skapa en engagerande och interaktiv upplevelse för dina besökare.

Från livechattar som omedelbart ansluter dig med potentiella kunder till intelligenta verktyg för konverteringsoptimering. Vårt sortiment av tjänster är utformat för att öka dina konverteringar och förbättra din webbplatsprestanda. Genom att använda Conversation intelligence kan vi också analysera kundinteraktioner i realtid för att förstå och anpassa vår strategi efter deras behov och preferenser.

Upptäck hur våra smarta widgets och marknadsföringsverktyg kan ta din online närvaro till nya höjder. Börja idag och se hur du kan öka dina försäljningssiffror, optimera din konverteringsprocess och skapa meningsfulla kundrelationer som varar över tid.


Vill du veta mer? Boka ett möte eller använd formuläret nedan.

– Karriär

Arbeta hos Brightsales

På Brightsales är vi övertygade om att de bästa resultaten nås genom långsiktigt arbete och bildandet av starka relationer – gentemot våra kunder såväl som mot egna medarbetare. Många av våra medarbetare har jobbat hos oss länge, och oftast har de arbetat med samma företag i flera år. Det ser vi som en styrka. Vill du bli en del av oss och har det som krävs för att jobba som mötesbokare?